[...]

...
Was it a dream?
Is this the only evidence that proves it
A photograph of you and I
...

A moment in time

PLANS:
-Grillkväll hos Chris nästa helg!
-En kväll med Haggorna, 2 juli
-EN AFTON på Sports Bar, 6 juli
-Sommarfesten med Revyn, 14 juli
-Boggan '07, sista helgen i juli
-Revyrixdag, första helgen i augusti
-Jobbajobbajobba all summer

Inte helt fel. Men just nu längtar jag efter Sofia och Asien, jag längtar efter att packa en ryggsäck och sticka iväg med dig och vara borta precis hur länge vi vill. Thailand, Vietnam, Kina, Laos, Kambodja och så självklart Bangladesh för där kostar en måltid femtio öre! Dit kan vi åka när vi blir hungriga, skit i att det är inbördeskrig där. Kan vi inte åka förbi Sydafrika innan vi åker hem också? Om vi åker hem...

Å jag önskar jag var punkare
med blommor i mitt hår


Det saknas något.

idag saknas det något. helst av allt vill jag inte gå ur sängen idag men hur ska jag då hitta det som saknas? det känns som ett hålrum i min mage. eller som när precis tappade vad man skulle säga och det var jätteviktigt. eller som när man bara har en enda cigarett kvar men ingen tändare. jag har sovit men inte alls mycket, det kan vara det eller så är jag bakis fortfarande.

eller så saknas det något.

En klassiker!

Jag har haft dödens bästa semester! Det var precis vad jag behövde och jag vill bara tillbaka.
I söndags morse bar det iväg till Jormvattnet som ligger i Jämtland, fast nästan i Norge. Där fick vi, på måndags morgonen, träffa våra islandhästar som vi skulle rida på i två dagar. Jag fick den absolut finaste hästen som jag spanat in redan dagen innan, han var sådär ljusbrun med nästan vit man och svans och han hette Vottur. Så mysig häst så att jag dör. Efter att vi sadlat och tränsat på bar det iväg upp för fjället. När vi stannade och åt lunch (vi grillade röding över öppen eld och drack riktigt kokaffe!) kunde vi se flera av platserna där filmen Dunderklumpen är inspelad. Najs ändå, speciellt eftersom jag älskar den filmen. Vi fortsatte rida till sju på kvällen (det var dödens varmt och vi red i bara t-shirt!) då vi släppte hästarna i en hage och slog upp våra tält. Till middag blev det vegetarisk paella med kött som var supersmaskens och till efterrätt blev det varm frukt med glass och en kåsa vin bredvid. Åh, jag gillare! sedan väntade dödens natt. Det var så galet kallt att jag dog. Tälta aldrig på ett fjäll i juni, ingen bra idé. Jag sov cirka 0 timmar. Sedan var det bara upp i sadeln igen och så tod vi oss ännu längre upp för fjället, efter 45 minuters galopp och tölt - MUMMA! Sista etappen, efter att vi åkt arselkana ner för en bit av fjället och tagit oss ner för resten till häst, var den galna galoppen. Vi fick välja om vi ville var i den långsamma gruppen eller den snabba. Jag och Vottur tvekade inte ens, självklart blev det den snabba! Åh jävlar vad vi for iväg! Fort som satan gick det ändå fram till hage där vi släppte hästarna. Vi åkte tillbaka till Korpens Öga (gården där allt började) i bil, gick in i våra hotellrum och bytte om, för att sedan kasta oss i det übervarma utomhuskaret. Efter bad och stretching väntade rödvinsfondue till middag. Godnattsovgott och sen åkte vi hem på onsdagen. FANTASTISK SEMESTER ÄNDÅ!!
Jag vill tillbaka till Vottur och fjället. Jag vill galoppera genom vatten igen. Jag vill grilla röding och dricka kokaffe. Jag vill att Vottur ska buffa sådär på mig som han alltid gjorde när vi satt av. ÅHH.

Sedan är jag dödens taggad för första måndagen i månaden med Haggorna som börjar nu i juli! Lycka! Och nu när jag är tillbaka till civilisationen kan jag också ta reda på vad det innebär... :-)

Sedan skulle jag också härmed vilja inbjuda framförallt haggorna men även alla andra till "En Afton" - en supernajs krogshow på Sports Bar i Åkersberga den 6 juli. Kontakta mig för priser och annan information!

Well, that's all folks och som Douglas skulle ha sagt: Det där var en riktig klassiker!

Jared/30 seconds

image8
Så vacker att man får ont i ögonen...

image9
...så bra musik så att man får spel.

Men det är okej.

Fan. Jag är inne i en fruktansvärd period och jag märker själv hur jag låter den gå ut över alla andra. Det är inte min mening men jag orkar inte med mig själv längre.

Dessutom är jag framme i framtiden och det är hemskt här.

Bernt!

Detta är det första blogginlägg som jag skriver med min nya dator Bernt. Han är fantastisk, en riktig karl som kan fixa allt!

Jaha, så det är såhär det är att jobba heltid... Alltid trött, ingen tid för att träffa vänner men fett med cash i slutet av månaden... jag gillare!

Men allt är inte underbart jämt, med eller utan Bernt... Jag är så jävla ledsen på dig för att ditt beteende inte tillåter mig att gå vidare. Du tog min förmåga att älska, att känna kärlek på det sättet och jag kommer nog aldrig få tillbaka den. Hur kan du tycka så illa om mig? Vi skulle dela våra liv tillsammans och nu vänder du bara ryggen till när du ser mig. Inte ens ett hej är jag värd... efter allt vi har gått igenom. Men det är väl bara att acceptera det som jag förnekat så länge nu: Jag har inte gått vidare, jag har inte släppt dig. Och det är bara ditt fel.

"När hösten kom
då sa du att nu känns det som det börjar om
men jag var bara tyst och tom
när hösten kom"


Förlåt men det är bara verkligheten.


Jag saknar mina haggor så att jag dör. Jag saknar Bredens klockrena kommentarer, Samiras röst, Toves hejdlösa skratt, Josses omtanke och Elins galna humor. Låt oss inte dö nu, haggor. För då dör jag.



Att se framemot: (haha, det kommer alltid en lista!)
-Jämtland med familjen på söndag
-Midsommar på Norrö (och Draken?)
-En Afton på Sports Bar, 6 juli (jag ääälskar uppföljare)
-Boggan 2007
-Lom och Suspect med familjen och Pettssons i juli
-min 20-års-dag, 6 augusti
-Footloose i Göteborg i november
-Backpacka i Asien med Ia i tre månader (minst!!) 2008/2009

It's gonna be the shit!!


"Försök göra någon glad idag, även om det bara är dig själv."

JUST NU! (hemma hos Tomas Ledin)

Det är mycket nu!

Förra veckan:
-tog jag studenten
-såg jag Sencelled på Tegel (bästa)
-var jag på teater med Elinbaby (En Midsommarnattsdröm, Rickard Wolff - marry me!)
-såg jag och Elin Gustaf Skarsgård, Niklas Falk, Helen Sjöholm, Ola Svensson och Andreas Wilson - på EN kväll!
-picknickade jag, Elin och Madde - underbaaart!

Igår
-KÖPTE JAG EN BÄRBAR DATOR - LYCKA!!!

Idag:
-sjöng jag nationalsången
-handlade jag studentpresent till Marcus
-åkte jag ersättningsbuss
(dödens död)
-träffade jag Johan och DJ
(?)
-badade jag (det var kallt först sen naaajs)
-drack jag öl
-tittar jag på fotboll! (5-0 till Sverige just nu!)

Framöver:
-ska jag jobba, jobba, jobba!
-träääna med dom två andra musketörerna
-städa förrådet i Skånsta
-gå på fest hos Chrisbaby
-gå på Marcus studentmottagning

Sommarplaner:
-åka till Jämtland och rida
-BOGGAN '07
-Revy rixdag i Motala!


Jag älskar mitt liv och jag vet att du är avundsjuk! HAH!

Min kärlek, min sorg.

Just nu är jag sorgsen och full av ångest och egentligen vill jag gråta med det går inte. Det är för mycket som snurrar i mitt huvud, för mycket som jag borde ta itu med som jag inte vill göra. För många minnen som är lika vackra som sorgliga att tänka på för att det aldrig kommer hända igen. Jag orkar inte minnas att Breden kallade Åse för tjock och gammal eller när jag, Sam och José utförde olagliga handlingar på skolan. Jag orkar inte minnas alla dom vänskaper som jag precis startat upp som aldrig kommer fullföljas. Jag orkar inte minnas Anneli för att hon fick mig att tro på mig själv och inte lägga av som jag alltid gör, för att hon lärde mig om medmänsklighet och kärlek, för att hon lärde mig om ärlighet. Jag orkar inte minnas när jag, Bettan, Camilla och Darya tältade utanför skolan och lyssnade på Abba och blev jättefulla. Jag orkar inte minnas den underbara mösspåtagningen på båten i skärgården eller Lily som var fabulous på alla sätt och vis trots att hon fällde mig i korridoren med flit. Jag orkar inte minnas vårat elitfotbollslag som hade roligast på turneringen i ettan eller Coach som fick oss att vinna iallafall en match. Jag orkar inte minnas Pontus och hur han räddade mig i tvåan bara genom att lyssna och hålla min hemlighet hemlig. Jag orkar inte minnas hur vi dansade jenka i korridoren på avslutningen eller våra fyllor på diverse andra avslutningar. För att det kommer aldrig att hända igen.
Men något jag kommer minnas är haggorna i all sin glans och högljuddhet, för att vi lever fortfarande och andas och älskar. Och det kommer vi alltid att göra.

RSS 2.0