Dag 14 (!)

14 dagar, två veckor - helvete vad jag är bra.

Igår var jag iväg till Globen och såg "Walking with dinosaurs - the arena spectacular". Excellent föreställning, funderar på att byta karriär och utbilda mig till palentolog. Dock endast under förutsättning att jag blir inbjuden till Jurassic Park annars får det fan vara.

Jag har spenderat hela helgen hos mina föräldrar som har tagit hand om mig och hunden på ett fantastiskt sätt, som alltid. Mat, vin och skratt inkl. dinos på Globen, lunch på Zummen, Jurassic Park med lillebror, Amelie från Montemartre med mor, skogspromenad med hunden och Lars-Erik, fika på Tingshuset och en hel låda svampsoppa att ta med hem!

Nej, mot kylskåpet!

Dag 7.

Sover äntligen som vanligt igen. Känner mig relativt lugn men kan inte tänka på något annat än cigaretter. Letar nya intressen och hobbys för att hålla tankarna på annat håll - först på listan står ridning. Kråkan fixar!

Dag 5.

Känner mig uttråkad och trött på tuggummin. Sover extremt dåligt.


Dag 1.

Än så länge inga nervösa sammanbrott men försöker att inte låta mig luras av dessa lugna vatten. Ingenting kan vara såhär enkelt. Har noterat att om jag blir stillastående eller stillasittande en längre period infinner sig små kramper i mina muskler som kommer fram som skakningar. Intressant.

RSS 2.0