Open window.

Jag är oehört fattig. Redan. Och det gör ju inte saken bättre att min hund hade sönder Martins hörlurar i ett hysteriskt anfall av eufori. Ingen mammas gris där inte... Jag måste genast köpa nya åt honom, stackar'n. Men jag klarar mig alltid. I värsta fall får jag väl sälja något... hunden kanske?

Jag har köpt och nästan läst ut en dödsbra bok som heter "Att älska som en porrstjärna" av Jenna Jameson. Fantastisk bok som knappt går att beskriva så jag försöker inte ens.


Jag och Elin har iallafall bokat en resa till Irland i juli vilket ska bli bästa,bästa! Vi ska gå på glass-och-öl-diet i en vecka och rulla av planet när vi kommer hem. Vi ska promenera sönder oss i Bushy Park och gå på Guinness Storehouse. Vi ska lyssna på gatumusikanterna i Temple Bar och handla kläder mitt i natten! MUMMA.

Och förresten är det sommar. Jag har öppnat mitt fönster igen.

Löv.

image25
Mammas gris.

Sommar 2008.

Sommaren närmar sig. Och vilken sommar det kommer bli! Daniel kommer hem och bor hos mig. Äntligen ska vi bo tillsammans igen! Jag och Elin ska åka till Irland i juli - äntligen får jag visa henne min pärla, mitt paradis. Bogesund skall gå av stapeln som vanligt. Jag har beställt bra väder och jag längtar efter att få träna massa hund!


Min vän Martin och jag.

"Man skrattar tills man aldrig slutar."

Peter Sellers!

Livets glada dagar!

Nackdelar med att bo själv i lägenhet:
- vem ska laga mat till mig?
- ibland måste jag prata med mig själv för att komma ihåg att jag finns. det blir jävligt tyst ibland.
- att bara öppna balkongdörren för att släppa ut Ultra för natt-kissningen är liksom inte längre ett alternativ. eller?
- vem ska dammsuga?
- ingen mor att röka med...

Fördelar med att bo själv i lägenhet:
- tv:n är min - varje kväll!
- jag städar när jag själv anser det nödvändigt.
- allt är mitt och jag bestämmer själv hur jag vill ha det.
- BADKAR!
- 14:21 - ingen mor som kommer in och säger (citat:) "sanna, nu är klockan tjugo över två, för oss andra börjar dagen närma sig sitt slut och du bara sover och sover!" (slut citat)
- vem jag vill kan hälsa på - när jag vill på hela dygnet!
- total frihet och självständighet!


Idag har jag och Rose bildat en hatklubb för alla ring-och-rösta-program som går på tv. Vi kom fram till att fortsätter det i den här takten kommer vi till slut få ringa in och rösta fram dom nyheter vi vill höra.

"Massor med människor har dött till följd av cyklonen i Burma, vad är dödssiffran?
1: 10
X: 10 000
2: 1 miljon

Ring in och rösta! 9.90/samtal. Ta chansen och vinn en resa till Burma!"


I helgen stundar Peter Sellers! :D 

Jag har flyttat!

I fredags landade jag och Ultra i lägenheten och har hela helgen försökt komma i ordning med behövlig hjälp av Elin. Allt är supernajs och mycket bättre än jag kunnat föreställa mig. Så nu sitter jag är i min datahörna, bredvid tv-hörnan i vardagsrummet, med balkongdörren öppen. Underbart! Bilder kommer så fort jag trimmat lägenheten lite! :)

1.

Tomorrow, tomorrow, I love you, tomorrow, you're only a day away!

1.

1 vecka kvar.

RSS 2.0