Fy fan vad nais!

Ja, fy fan, livet rullar på! Idag är det en glädjens dag för idag är det helt bestämt att Jesper ska börja jobba på Hundcenter! Vilket järngäng vi kommer att bli - Dollan, Scanlon, Hedman och Jepson! Å kanske ett gästspel av Hedman junior i sommar? Det kommer att bli en pudding-sommar!

Apropå sommar, vem är på att börja planera "Bogesund - det åttonde året"? (GUD, ÅTTA ÅR BAH!) Jag tycker vi planerar in det efter MIN semester, okeej? :)

Igår åkte jag och Ultra med Rose ut och la vårat första godisspår! Ca 15 m och min hund gick som ett ånglok! Skitduktig var hon och nu har jag upptäckt något som jag tycker är kul så nu har vi att pyssla med ett tag! Måste komma ihåg lydnaden också förstås... typ "ligg" kanske skulle vara något att lära hunden? Eller?

I helgen ska vi ut på äventyr! Vi ska åka buss OCH tåg till Täby för att hälsa på Elin, äta onyttigt och titta på Melodifestivalen! Det ska bli dödskul och när man har en sån pudding-hund som jag har lär det inte bli några som helst problem att åka buss och tåg!

Nej, nu ska jag väcka mitt monster och gå ut och köra lite basic-lydnad. (Typ "ligg"... Jag sa ju basic...!)
Tjo!

Mitt intressanta liv.

Idag:
-gå långpromenad
-Melodifestival

Imorgon:
-åka buss (storslagna planer)

Nästa vecka:
-lägga spår
-börja på lydnaden

Nästa månad:
-ta över världen.


Fredag... utan revy?

Jaha, första fredagen utan revy. Ingen stress, inget slita sitt hår, inget preppa fågeln, ingen puck. Jag sörjer djupt.

Men jag har Ultra och det är bättre än allt annat! Bättre hund får man leta efter, det ska nog bli en riktigt fin avelstik och utställningschampion av henne! Först ska hon bara bli sams med katten. Det kan ta en stund... Nästa vecka ska vi prova på spår och sedan ska börja med lydnaden. Fy fan vad najs, som Dollan skulle ha sagt! :-)



Och jag ljög. Egentligen stör det mig.


17 februari 2008

...då blev min dröm sann!



image22
Mischaland's Ultra
23/9 -07

Iris.

Idag har Iris namnsdag. Det är bara ett namn men det gör mig nostalgisk.


2 kg till, still going strong!

Mitt liv just nu:

jobb, jobb, viktväktarna, revyn, jobb, jobb.


Död och sattyg.

Jag cyklade hem i mörkret. Inte en bil, inte ett ljud och så plötsligt springer en räv över vägen. Den stannar och tittar på mig och jag tittar på den. Vi stod så och tittade på varandra i en evighet innan räven försvann ner i ett dike.
Dom stunderna lever jag för.




En till människa har försvunnit ifrån mig. Ingen vet varför, ingen vet hur.
Varför ska alla döden dö?





RSS 2.0