Shit happens when you party naked.

Jag saknar Täby Enskilda Gymnasium.

Two beds and a coffee machine

27/7 - 29/7 Bogesund 2007 - Det kommer bli bäst hittills!
2/8 - 5/8 Revy Rixdag i Motala - Som jag har längtat!
6/8 Jag fyller nitton - igen!
6/8 Kräftskiva hos Spjut, 1:a Hags-nite efter studd. Jag saknar hagsen så att jag går sönder!

Sommaren håller kanske på att regna bort men fuck it. Allt är fabulous!

Min bästaste bästa vän ska jag få träffa snart också! Daniel kommer till Boggan och ingen är lyckligare än jag. Som jag har saknat min bror... Tyvärr stannar han bara på Boggan, tre dagar alltså, men dom tre dagarna kommer jag leva på tills jag och Nikki åker till Göteborg och träffar honom i november.

"She takes another step
slowly she opens the door"

Change.

Allt förändras. Som vanligt. Men det går inte att vänja sig.

Skjut mig.

Jag har flyttat hem igen. Med andra ord begått det största misstaget i mitt liv. Dödens död. Till råga på allt sa mina föräldrar att dom skulle åka bort ikväll men ändrade sig i sista sekund till att åka imorn. Dödens död. Men jag får väl trösta mig med att när dom väl åker så är dom borta i tre veckor. Dessutom är jag ledig lördag, söndag, måndag, tisdag OCH onsdag! Lycka. Imorgon är det den beryktade Sommarfesten! Ännu mera lycka.

Om tre veckor fyller jag nitton igen! Och för er som inte har hängt med kan jag berätta att jag bestämt mig för att stanna på nitton. När man är tonåring får man bete sig lite hursomhelst, det får man inte när man fyllt tjugo. Jag är galet lycklig över att jag ska fira min födelsedag hemma hos Spjut med alla haggorna och ha kräftskiva! Bättre födelsedag kan ingen människa få!

"Han är ju snäll och så men han har ju blivit tjock."
"Från och med nu heter hon Niski!"

Älskar att alla på mitt jobb kallar mig Scanlon. Det känns som man gör lumpen typ. (General Tommy, haha)

OM TVÅ VECKOR NALKAS BOGESUND 2007!!! 7:e året i rad, det är heeelt garrrrlet! Snart är det 10 års jubileum och då jävlar i min lilla låda ska ni få se på faan!!
-Sanna
-Daniel (YÄÄY!)
-Chris
-Jenny
-Martin
-Elin
-Nikki
-Sofia
-Elin
-Emma
-Emelie
-Ink
-Bettan
-Camilla
-Victor
DREAMTEAM, BOGGAN '07


"Alla mina vänner är dom snyggaste jag sett"

Sannerligen En Afton!

Ja, vad ska man säga? Jag misstänker att jag fortfarande är något onykter... Showen var bra, maten var smarrig, fyllan var galen. Vi lackade på Sports Bar efter stund och gick på efterfest hos Alberto där Ellison tappade bort sin man, Patrik blev knuffad in i en cykel (ops!) och jag råkade låsa in mig på toaletten. Sen fick jag skjuts hem av Sussi - vilken kvinna! - efter att jag och Nikki börjat bråkat med lastbilsmannen på Statoil. Självklart.

(???)

"Rökare är också människor, fast inte lika länge."

Fanfanfan.

Halv elva? Vad har jag gjort? Varför känns det bra?
Fanfanfan.


RSS 2.0