Yassi has arrived!

Denna månad har jag skaffat två viktiga saker. Den ena är något som hjälper mig på livets resa, den andra är direkt livsnödvändig... Mobilt bredband och en schäfervalp. Gissa vad som hamnar i vilken kategori!

Jag heter Yassi och jag älskar att åka i mammas cykelkorg!
Hej, jag heter Yassi och jag älskar att åka i mammas cykelkorg! 

This is it.

Jag är trött. Annars är det bra. Detta är mitt ständiga svar på frågor om hur jag mår. Jag är så evinnerligt trött. Och att jag nu ska jobba tidig vecka, där klockan ringer halv fem varje morgon, efter att ha jobbat hela förra veckan och hela helgen känns inte så jävla lattjo. Det är inte så att man skrattar ihjäl sig direkt. Å andra sidan har jag ett sånt jobba som gör att när jag bara orkar ta mig dit vill jag aldrig därifrån. Jag älskar det stället! Jag kommer sakna min älskade mentor Rose dock, som från och med imorn går på fyra veckors semester. Lagom till att hon kommer tillbaka går jag på semester så henne träffar jag i augusti igen... Eller ja, vi lär träna hund tillsammans så det är väl inte hela världen. Semestern närmar sig, vilket innebär att snart åker jag och Elin till den gröna ön! Fy vad vi kommer ha det nais! Aj käänt väjt alltså!

Så detta är mitt liv: jobb, jobb, hunden, jobb, sova, jobb, äta, jobb, jobb, hunden, hunden, jobb. Men jag älskar det!

Att sakna.

Jag skulle aldrig ha sagt hejdå för idag kommer jag på mig själv med att sakna dig.
Och någonstans hoppas jag att du saknar mig också.

Whatever happened?

Jag trodde att jag inte var fjorton längre men det visade sig i helgen att det var jag. Jag hade jätteroligt större delen av kvällen och den delen av natten som inte var så rolig har jag absolut inget minne av. Men Elin har berättat och jag skäms. Jag ber ödmjukast om ursäkt till alla drabbade men framförallt till Elin som fick ta hand om fjortonåringen hela natten och följande söndag. Du är en ängel! Varannan vatten...!

Tack Christoffer för inflyttningspresenten! Jag älskar den!
Tack Martin för det sjukaste sättet att betala tillbaka 420 kr på!
Tack Breden för att du tog med dig din Polo! Jag hoppas han gör dig lycklig!
Tack Andreas och Jenny för ert fabulösa sällskap som alltid är mig en ära!
Och tack Elin, för att du har orkat med mig i 20 år och för att du fortfarande verkar göra det. I'll try to never be 14 again!

Däremot gör det mig något sorgsen att du inte ens hörde av dig när du bestämde dig för att göra något annat den kvällen. Du lät så på och jag fattade det som att du faktiskt skulle komma eftersom du bokade sovplats hos mig. Och trots att jag skickade ett sms och pikade dig har du fortfarande inte hört av dig. Vad hände? Jag förstår ingenting... You didn't miss much but I missed you.

RSS 2.0