Söndag. Igen.

Dessa söndagar... Vad har hänt sedan sist? Jo, knät har blivit värre så en tur till läkaren har jag hunnit med. Vet inte om det gav så mycket men en kur med antiinflammatoriska tabletter har jag fått som jag käkar. Lite bättre är det men jag ska ändå träffa sjukgymnasten på måndag. Sen har jag en fråga till alla dårar som sitter på Lättakuten: kan vi överväga att hålla för munnen när vi hostar? Tack!

I fredags hade jag finbesök i form av Malin, Andreas och Martin. Vi skrattade åt Idol och åt snacks och mitt i natten, när Martin var lagom full, hjälpte han oss att karva ut en Halloween-pumpa. Jättefin!

Idag har jag (äntligen!) planerat om min kaprifjule inför vintern. Jag hoppas verkligen att den klarar sig nu annars blir jag fan förbannad! Ikväll hoppas jag på en god middag och en film, förhoppningsvis i goda vänners lag!


Söndag.

Min lediga helg går mot sitt slut. På lördagen vaknade jag halv åtta och gick en långpromenad med hundarna, väl hemma vid halv tio blev det frukost och sedan storstädning av lägenheten som förfallit sakta men säkert. Så himla skönt att få undanplockat och rent! Lyckades på något vänster locka med mig mor ut på en shoppingrunda (min mor hatar shoppingrundor) då jag köpte mina efterlängtade koppelkrokar. Hittade dessutom en jättefin ugnsform till ett billigt pris. På kvällen bar det av mot gymmet med Malin och Madde, min 4 kilometers löpskräll i torsdags har tydligen sabbat mitt knä ännu mer så det blev ett tungt pass. Men 45 minuter kondition och mage och rygg blev det iallafall, på min PT's inrådan! (Min PT är en snygg karl som bor och verkar i Göteborg!)

Söndagen har varit lugn och skön. En tur till affären på morgonkvisten med hundarna och efter lunch träffade jag Martin på Torpet (Åkerbergas mysigaste och bästa fik, ligger på Ekbacken och har öppet varje söndag kl. 12-16, rekommenderas!) Vi skildes åt för att äta middag och senare strålade vi samman och tittade på en film. På det hela taget en mysig söndag!


RSS 2.0