Bogesund 2009 - check!

Antal cigaretter fre-lör: 60. (OJDÅ)
Antal cigaretter sön: 0.

Hm, jag visste att Boggan skulle innebära ett nederlag men att det skulle bli såhär allvarligt hade jag ingen aning om. Finns det inget mellanting? Måste allt vara 60 eller 0?

Boggan blev iallafall mycket, mycket lyckat! Skitmycket folk, härligt väder, en ruskig spöktunnel (som var den bästa på länge!) och många skratt! Tack alla mina underbara vänner för en jättemysig helg, nästa gång vi kommer till Boggan är vi där för TIONDE ÅRET!! Awesome!

Nu saknar jag min jycke som jag har varit ifrån i en vecka nu, jag tycker hon ska pallra sig hem från semestern nu! Ultra mammas gris...

Sist men ikke minst: INGEN KNOW WHO IS YOU ANYWAY, SÅ HÅLL KÄFTEN! :-)


Eken!



Läskig kvinna som vi hittade i skogen...



Boggan crew 2009!

Precis - rackarns!

Antal cigaretter onsdag: För många!
Antal cigaretter torsdag: 3.

Nåja, jag är glad över att jag inte har kastat mig hejdlöst in i rökandet igen bara för att det blev många igår! När jag kom hem från jobbet igår stod Elin i mina föräldrars kök och lagade en god kycklingrätt med potatiskroketter. Som vanligt jättegott när Elin lagar mat. Efteråt bjöds det på Elin hemmagjorde biskvier som var top of the line och vi smygpremiärade Boggan 2009-skivan. Imorgon smäller, då drar vi till Bogesund för 9:e året i rad! Ooo, jag längtar!

Måste erkänna att jag är lite rädd för att ställa mig på vågen nästa vecka, efter en hel helg av hejdlöst supande på Boggan. Jag vet vad öl gör med min kropp...

Ah, well, stay safe!

Bridget Jones.

Okej, Daniel har beställt en "Bridget Jones-dagbok" så jag ska försöka bildka honom.


Igår började det. Det som jag kallar för att "minska nikotin-intaget". (Säger jag att jag ska sluta så kommer jag få panikångest och röka ännu mer) Resultatet var mycket bra, under gårdagen rökte jag 2 cigaretter. Klockan är nu strax 15.00 och idag har jag rökt 1!  Risken är dock stor för att misslyckas ikväll då Elin kommer på besök. Mat skall förtäras och cigaretter kommer att rökas. Rackarns!

Mycket glädjande besked när jag ställde mig på vågen i måndags, efter fyra veckors semester (öldrickande, onyttig mat, ingen mat, godis, chips, viiiin och mera öl) Endast 1 kilo upp! Kampen börjar på 75.9 kg. Hur svårt kan det va'?


I torsdags träffade jag Nikki vilket var fantastiskt! Vi hade en supermysig eftermiddag inne i stan, med en uppfriskande, dock varm, promendad från Östermalmstorg till Medborgarplatsen, öl och cider på Snaps och en guidad tur av Nikkis fantastiska lägenhet! Vi pratade om mycket viktiga saker, löste alla världsproblem och vi skrattade! (BAJS!)

Nu ska jag avverka mina sista timmar på jobbet sedan väntar myskväll med Elajn!
Stay safe! 

Tjo, Nikkia!



Nu ska jag in till staden och träffa den andra halvan av The Winnerbäck Sisters!
See you later!

22AUGUSTICOLDPLAYOHMYGOD!

1. Det är fruktansvärt att Michael Jackson har gått bort och jag sörjer min barndomshjälte men räcker det inte nu? Räcker det inte med spekulationer kring hans död och hans liv och hans barn och hans ex-fruar? Det börjar bli larvigt och nu ska någon tydligen beskyllas för mord. Han är död, sätt på hans skivor, gråt en skvätt, gå vidare.

2. Igår fick jag och Elin ett infall och bestämde oss för att hälla upp varsitt glas vin, lägga ansiktsmask och vaxa benen. Det hela slutade med två rätt vinmosiga brudar och fyra håriga ben.

3. Jag ska försöka bli en mer positiv människa. Jag ska försöka se fram emot min födelsedag som något kul att fira istället för ångestladdad dag som innebär att jag är ännu närmare fyrtio.

4. Jag ska DEFINITIVT göra mitt yttersta för att ta mig in till stan i veckan och träffa min vän Nikki. The Winnerbäck Sisters behöver återupplivas och när hon ringde häromdagen insåg hur mycket jag har saknat henne egentligen. Ibland tar det avstånd och tid för att inse hur mycket en människa betyder. (Ibland krävs det bara jättemycket öl.)

5. Boggan is coming up men jag måste erkänna att jag var på väg att tappa stinget helt. Som tur var ringde Daniel, som också höll på att tappa stinget helt, och tillsammans hjälpte vi varandra upp ur avgrunden och nu börjar vi ladda om. Två veckor kvar - jag vet inte hur jag ska ha råd med mat och öl eller vem som ska ta hand om min hund men - it's gonna be awesome!

6. Sörjer att jag inte kan åka med på SSM, det hade varit hur jävla roligt som helst, men jobbar man så jobbar man.

7. Jag och Kråkan ska bli festivalnördar! Äntligen! Vi ska åka till Eskilstuna för att gå på festival. Vi åker av tre anledningar:
    - Dead by April
    - Sven Karlsson
    - För att det är väldigt kråkigt att åka på festival spontant

8. 22AUGUSTICOLDPLAYOHMYGOD!!

Ett nytt liv! / Nu är det nog!

Nu är det nog, på riktigt. Jag och Elin hade en livsomvälvande diskussion igår kväll och jag insåg att nu är det nog med allt trams. Nu ska målen spaltas upp och fullföljas om det så ska ta mig hela livet!

- Gå ner i vikt (hur jävlar i helvetet svårt kan det va'??????)
- Bygga självkänsla (inte ens den rakaste komplimang kan jag ta emot, det är ju störtlöjligt!)
- Ut och träffa människor igen (Släpp sargen)
- Sluta röka
- Få ordning på ekonomin - pronto!

Bara så ni vet det.

Det är väl bara att inse.

I've been roaming around
Always looking down at all I see
Painted faces fill the places I can't reach

You know that I could use somebody
You know that I could use somebody

RSS 2.0