Paramore.

image24

Paramore
-ett ovanligt bra och snyggt band
Me like.

(Tack Elin)

Vår!

Ahh, vår! Äntligen! Nu kommer hundskötarnas årstid!

Det är nu knappt tre veckor kvar tills jag flyttar. Jag kan knappt tro det själv... Men det är nog dags att börja packa. Hur många blogginlägg har jag skrivit det i nu...? Gud vad det ska bli roligt att möblera och inreda precis som jag vill ha det! Promenera med hunden längs med kanalen.... Martin kommer spontan-titta-förbi på en cigg och en öl/kaffe... (jag har bestämt det) Elin kommer kunna komma på besök för att jag har ingen katt! Jag kan bjuda min familj på middag - HEMMA HOS MIG!! Daniel kommer och bor hos mig i sommar... Underbart!

Kära Guttris kom med i ensamblen i Obscen!! Kul ändå! Det är ju det jag har sagt hela tiden. Nikkia is back in the game, fy fan vad roligt! (Jag är ledsen, Hogg...)

Nej, ut med hunden, sen sängen! Wonderfjule!
TJÖSS

Life is good to me.

Måndagarna var våra dagar, måndag är nya fredag. Jag saknar er haggor fruktansvärt mycket! Jag saknar till och med själva gymnasietiden. Eller, nja, jag tar tillbaks det där sista. Men jag saknar er och oss tillsammans. Jag saknar lektionerna vi skrattade oss igenom, jag saknar er värme, era skratt och ja, jag inser att det låter som om ni alla vore döda, det ber jag om ursäkt för. Jag längtar efter din fest på lördag, Spjut! Då får jag iallafall träffa några av er och kanske lite annat pack från skolan. Det kommer bli najs, hundvakten är kirrad!

Det börjar närma sig flytt för min del... Dags att börja packa all skit man har samlat på sig genom åren. Det ska bli så jävla skönt att få något eget och kunna ha precis hur skitit jag vill och om någon klagar, ja men gå hem till dig då! HAH! Ni kan slå er i backen på att det kommer bli många cigaretter och många glas vin på min balkong i kvällssolen. Fy fan, livet leker!

Den otroliga vandringen.

Ja, mina vänner, det har varit ett märkligt dygn... Roses pudding-schäfrar rök ihop igår - igen. Båda två blev ganska illa tilltygade och det var läge att avlägga ett besök hos veterinär. Jag erbjöd mig att följa med och hjälpa till för att det hela inte skulle ta hela natten. Fint.
14:30 börjar resan mot Uppsala och Ultuna. Strax innan Upplands-Väsby lägger Roses bil av och några spratchos på OKQ8 säger att vi absolut inte får rulla en meter till med bilen. Intrigen tätnar... Rose försökte med det gamla "men-mina-hundar-ligger-och-förblöder-i-bilen"-tricket men inte fan fick vi köra bilen för det. Till slut ringde vi polisen (ja, alltså Roses sambo...) och sket i körförbudet och åkte tillbaka till Täby för att byta till hans bil. När vi väl ska börja lassa in hundarna i Volvon upptäcker vi att hundburen är borta, vilket vi inser kommer resultera i att Utter kommer äta upp hela bilen innifrån medan vi är inne hos veterinären... Det fanns inte så mycket att göra än att trycka in alla schäfrar och kärringar och åka. Vad väntar härnäst? Jo, bensinen är slut. Rose stannar för att tanka och råkar i sin iver köra på en gubbe, men han tog det bra. Sedan tog vi ett extra frivarv runt Shell och sen var vi äntligen på väg. Väl framme på Ultuna (ca 17.00) så blev Polo sämre. Han gick in i någon form av smärtchock och hade jättesvårt att gå, stackarn. Pascoe hade också ont men han är ju av en annan kaliber den där. Den eviga väntan hade börjat. Det blev många promenader till kaffeautomaten, lek med valpen och måånga cigaretter. Dessutom myntades den underbara frasen: Vet du vad tidningen Hälsa's chefredaktör heter? Per Frisk. Låter sjukt! Efter att grabbarna vårdats klart så var klockan strax efter ett och jag börjar inse att om fem timmar ska jag öppna på jobbet... I bilen hem sov jag som en klubbad säl och när jag kom hem hämtade jag bara Ultra sedan gick vi till Hundcenter och sov en stund där. Vilket dygn...! Undrar vem som mår sämst idag; jag, Rose, Pascoe eller Polo? Ja, det är iallafall inte Utter!

Lämna det bakomflutna framför dig.


I would have kept you forever,
but we had to sever.
It ended for both of us faster than a--
Kill off this thinking,
it's starting to sink in.
I'm losing control now,
and without you,
I can finally see.

Your promises,
they look like lies.
Your honesty,
like a back that has a knife.
I promise you,
I promise you..
I am finally free.
 


Nu är det tamefan över. Hejdå.

Söndag.

Jag var idag uppe med tuppen och la spår till min stackars hund. Efter det gick vi hem och städade badrummet och jag var klar med allt (städ och tvätt och aktivering av hund) innan tolv. Helt underbart! Så nu sitter jag här på mitt rum och bloggar för att jag inte har något annat att göra. Jag tar också tillfället i akt att göra allt det som jag aldrig hinner annars:

- lyssna på all bra musik jag har på min dator
- söka på roliga klipp på http://www.youtube.com/
- läsa alla min vänners och ovänners bloggar
- leta priser på bredband/telefoni/digital-tv
- se över min ekonomi
- fantisera om mitt nya liv och alla underbara människor och hundar som kommer finnas i det

Och Dollan: Jag har denna helg ätit en chokladkaka, en påse Polly och en påse Maltesers. Jag har dessutom druckit sex öl. Åt helvete med viktväktarna. Bara så du vet.


image23

Wherever you go I will follow
I just wanna be where you are
Like a shooting star
You shine brightest of them all

Sanna & Ultra

RSS 2.0