Mammas Gris har flyttat ut!

http://www.mischalandsultra.blogspot.com

GÅ OCH LÄGG DEEEEEEJ!

Imorgon är den stora dagen! Min debut som kursledare! Ja, typ. Men framförallt handlar det om Ultras stora framträdande, hon är ju själva huvudrollen. Jag försöker intala mig det så jag slipper tänka på att ett gäng människor ska sitta och titta på MIG. Dom kan titta på Mammas Gris istället!

Jag har kommit igång med själv körlektionerna och har nästa inbokad på tisdag. Spännande! Jag har världens absolut bästa lärare, Gunnar the king. Sök upp honom om ni ska lära er köra bil, han finns på Tibble Trafikskola i Österåker!

Just i detta nu är jag och Ultra husvakter åt mina föräldrar (eller det var snarare så att jag bad på mina bara knän om att få bo här i helgen när dom är bortresta) och det är verkligen skönt att få komma hem ibland. Till sitt barndomshem liksom. Dessutom är det lättare att släppa ut hunden för kvällskiss när man har en tomt. Inte för att det hindrade Samson, som om och om igen gick ut på min balkong och kissade... Well, jag och Kråkan får skylla oss själva att vi var så dumma som trodde att han gick ut för en nypa frisk luft...!

Nej, nu ska titta på tv (mina föräldrar har typ 13 000 olika kanaler) och sedan middag och dusch. Mysigt!

Stay safe!

Spårhelg med varierat resultat.

Två veckor har passerat och nu är Ultra Mammas Gris kastrerad och klar - stygnen är tagna och hunden mår bra! Skönt att ha det ur världen!

Jag har haft en relativt produktiv helg tillsammans med Rose. Vi träffades igår i Rydbo, även kallat Världens Mittpunkt, för att sedan resa vidare mot spårmarker i Upplands-Väsby trakterna. Tanken var att vi skulle möta upp Jonte men Rose glömde mobilen hemma och så var det med det. Både Utter och Ultra spårade bra även om Ultra var lite väl ivrig efter att ha stått i två veckors tid. Trots detta klarade hon hela sju vinklar! Fett najs!

Sedan var planen att vi skulle tillbaka till Världens Mittpunkt för att titta på film, men vi var tvungna att göra ett kort stopp för ett besök hos frisören - ja, för Roses del iallafall. Hon påstod att hon hade gråa hår att färga över, vart dom satt har jag då ingen aning om... Jag sysselsatte mig i Täby Centrum och kom till insikt om varför jag aldrig är där. Rena hysterin och tokdyrt överallt. Jag mötte som hastigast upp Elin och hennes vän Alex på en snabb innan-tåget-cigg. Resan från Täby Centrum gick vidare till Arninge Centrum för att inhandla mat och gotteri och när vi kom hem rastade vi hundar och åt got middag och toppade allt med kaffe och marängswiss! Vi bestämde oss för att se den hyllade "The Curious Case of Benjamin Button" som var för evigt låååååååååång och rätt trist faktiskt. Eftersom vi blev så besvikna var vi tvungna att se en bra film efter detta vilket vi också gjorde. "Hot Fuzz" var fantastiskt rolig! Vid slutet av den var det rätt sent och jag blev erbjuden sovplats i detta stora, tomma hus (Benson är i Malmö och slåss med iq-befriade demonstranter och Fanny är hos sin moder) och jag och Ultra blev således kvar över natten.

Nästa morgen var det uppställning klockan tio för frukost och Cesar Millan och sedan lämnade vi metropolen Rydbo för att återigen spåra, denna gång i Täby Kyrkby. Ja... Utter spårade okej och Ultra var värdelös. Däremot såg vi en knarkare och det är ju alltid något.

Så efter en lugn eftermiddag med lite handling på ICA och två nära-döden-upplevelser med en schnauzer och en golden retriever så ska jag alldeles strax krypa ner i sängen. Imorn är det uppställning 04.30 och inte en sekund senare. Imorgon stundar även hundträning samt en körlektion. Boende i Åkersberga - använd säkerhetsbälte!

RSS 2.0