Måndag!

En ny, härlig vecka har tagit sin början! I helgen blev jag firad av familjen och Elin på min födelsedag med god mat, trevligt sällskap och bad. Firandet fortsatte, kan man säga, även på söndag då Elin tittade förbi för att spela Wii och framförallt för att testa det nya spel jag fick av henne i födelsedagspresent. För en gångs skull var det jag som lagade maten och lyckades med konststycket att tillaga en hela jävla kyckling i ugnen! Coolt! För er, trivialt, för mig, MINDBLOWING!!! Söta Rigmor var förbi på jobbet och lämnade en blomma och en lykta som jag kan ha på min balkong, blir så glad över att hon tänkte på mig!

Jag kan inte begripa min egen åldersnoja! Jag bara hatar att bli äldre, tänk att jag nu är halvvägs till 48! Skandal! Samtidigt klarar jag inte av att umgås med yngre människor. Det finns en anledning till varför de flesta av mina vänner är äldre än mig... men hur hänger det ihop? Jag vill absolut inte bli äldre men klarar knappt av att umgås med människor som är yngre än mig själv. Intressant.

Ikväll är jag bjuden hem till Rose och Benson på chili con carne, det ska bli gott men framförallt ska det bli superkul att höra om deras resa till Tyskland och alla härliga människor och hundar de mött på vägen!
Och imorgon kväll bli det efterlängtad reunion med HAGGORNA!! Ah awesome! Självklart lyckas vi inte få ihop alla på samma gång men jag, Breden, Spjut och Josse ska iallafall ses på The Doors och ta ett glas och ha ö-råd! Samira och Tove, ni kommer att fattas oss!

Tjing!

När Qairo kom dog bloggen.

Hrrm, hej. Jag har inte varit här på ett tag. Typ ett år. Jag tyckte jag var dålig på att uppdatera hundarnas blogg men det var ju ingenting i jämförelse med den här stackarn.

Så hur summerar man ett år i ett blogginlägg? Det gör man inte men jag gör ett sammandrag:
- Lillebror Qairo har blivit stor. Som ett hus. Den minsta valpen visade sig bli den största som vuxen. Just snyggt.
- Ultra Mammas Gris har varit ute och tävlat en del och efter två titlar nu tagit en välförtjänt paus från all form av träning.
- Jag har engagerat mig i Schäferhundklubben genom att tillsammans med Jeanette försöka få igång en ungdomsverksamhet. Det går så inåt helvete trögt men två läger är planerade och går av stapeln i slutet på augusti och sedan i september. Tänk om man kunde få samma drivkraft och engagemang från resten av klubben...
- Jag har äntligen besökt Prag! Tillsammans med mamma åkte jag dit tidigare i somras. En otroligt vacker stad med fantastisk mat och billig öl! Åk, åk, åk!
- Jag har tröttnat på singellivet då jag för varje dag som går blir mer och mer lik Bridget. Har dessutom kommit fram till att jag är helt socialt handikappad och kommer därför aldrig träffa en karl. Gillar inte heller folk, detta kan också försämra mina chanser en del. Har anlitat en matchmaker; Kråkan AB. Fortsättning följer.
- Jag har jobbat som vanligt och älskar fortfarande mitt jobb på ett sätt som säkert inte ens är sunt.
- Jag har umgåtts med min nära och kära - familjen, Elin, Martin, Andreas, Malin, revyfolket <3, träningsgruppen och Daniel och Christoffer de gånger vi är i samma stad!

Dåså, time will tell om jag kommer lyckas hålla liv i denna blogg.
Tjing!

RSS 2.0