Sågat och torkat bajs. Härligt.

Hua, jag är helt slut! Jag är officiellt pensionär (äntligen!) och går på vattengympa en gång i veckan tillsammans med Elajn och Gunilla! Det är helt sjukt jobbigt! Men förhoppningsvis gör det någon nytta.

Idag har jag sågat och torkat bajs. Känns produktivt. Jag sågade allt jag kunde hitta längs med våran promenadslinga, inget som kom i min väg överlevde! Och bajs, det var det överallt. Magsjuka på hund är inget att leka med, fy bubblan.

Jag har även talat med min gode vän Jeanette och gjort storslagna planer för helgen. Hundvakteri och tävling så att det står härliga till. Det är mig en ära att äntligen få stå i hejarklacken när Kråkan och Sammy tävlar. It's gonna be great, jag tar med mig pom-poms och klär upp mig i min gamla cheerleading-dräkt! Tjoho!

Konstruktivt på riktigt.

Ännu en dag som låg i högriskgruppen för att bli förklarad som värdelös men som hastigt och högst impulsivt räddades av Moss som tittade in på ett par cigg och många skratt till dessa stackars satar som söker till Idol.

The end.

Lördag i folkhemmet.

Gode gud, äntligen helg. I en dag iallafall... Jag är helt paj i pallet efter denna 12 dagars arbetsvecka, så paj att jag imorse glömde ge hunden medicin och glömde låsa min lägenhet när jag gick till jobbet. Men det som avgjorde att jag fullständigt förlorat förståndet var att jag glömde cigaretterna hemma!! Whaat? 

Pratade med Ia ikväll vilket kändes helt fantabulous! Jag har saknat henne och det är hög tid att öppna Sanna's och Ia's Bordell Gokväll igen. En filmkväll med Shortbus nalkas givetvis inom en snar framtid! Men först ska vi gå och se Revy Obscen's Disasterpiece på Berga Teater om två veckor. Vi lär bli en brokig skara som samlas för revy, skratt och mängder av öl!

Sedan undrar jag, det här med TV-licensen... varför betalar jag den? Det är bara skit, bara skit, bara skit som med jämna mellanrum avbryts av reklam som ibland är bättre än programmen som visas. Heja, heja.



(Kråkan. Älskade Jeanette. Jag vill inte ringa för jag vet inte om du orkar svara men jag vill att du ska veta att jag finns och att jag delar din sorg. Jag kan inte göra det bättre, jag kan inte göra det ogjort, jag kan bara finnas och det gör jag alltid - för dig. All kärlek till dig, vännen.)
 

Ensam.

Jag vet inte hur det blev såhär.
Hur det kommer sig att jag inte har någon. Alls.
Hur det kommer sig att jag är ensam.
Jag är ensam.


En fantastisk musiker.

I should never think
What's in your heart
What's in our home
So I won't

You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh love
So call me by my name

And save your soul
Save your soul
Before your to far gone
Before nothing can be done

I'll try to decide when
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
So hold off
She should hold off
It's the one thing that I've known

Once I put my coat on
I coming out in this all wrong
She standing outside holding me
Saying oh please
I'm in love
I'm in love

Girl save your soul
Go on save your soul
Before it's to far gone
And before nothing can be done

Never Think - Robert Pattinson


Bored.

Jag är så jävla uttråkad.

Det finns inga intressanta människor kvar att lära känna, alla är socially retarded, fula eller äckliga. Eller all of the above. Alla är genomskinliga, mystiken är död. Alla är oärliga, "vad spelar sanningen för roll så länge jag får det jag är ute efter?" Alla är giriga. Alla är så fruktansvärt jävla giriga.

Allting är lagom tråkigt just nu. Sitta hemma själv funkar bra, sitta hemma med vän funkar bra, träffa familjen funkar bra, träna hund funkar bra. Stört jobbigt att behöva äta emellanåt. Jobbet är ett nödvändigt ont. Jag trodde aldrig jag skulle säga det, men det är inte så att man dansar till jobbet längre. Men det funkar väl.
Likgiltigheten är min bästa vän.

Vakna, jobba, träna hund, avvisa massa äckel på internet, somna. Och börja om igen. 
Hur kul ä dä?


JAG ÄR SÅ JÄVLA UTTRÅKAD.


det gäller att vara konstruktiv.

jävla skitliv.

RSS 2.0